Ester – Kungsbacka

CONCERTS

26. april 2019
21:00
Norra Torggatan 4, 434 30 Kungsbacka, Sverige
Ester
Ester – Kungsbacka
the BOWIE tribute

Nyt, dansk David Bowie-tributeband ser dagens lys:

“the BOWIE tribute” er landet

Danmarks nye David Bowie-tributeband the BOWIE tribute hylder David Bowies musikalske arv med respekt, kærlighed, energi og begejstring.

Med karismatiske og velsyngende Michael Saxe i front for et dedikeret og velspillende band går det nye, danske tributeband the BOWIE tribute nu på scenen og vælter huset med magiske, kraftfulde og stemningsmættede versioner af Bowies legendariske sange. Ægte begejstring og kærlighed til David Bowies musikalske univers gennemstrømmer bandets sjæl, når bandet holder Bowies minde og musikalske arv i live.

the BOWIE tribute 2019 – photo: TOMAS BERTELSEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ydmyghed og respekt
– Jeg glæder mig helt vildt! Det er en ære at få lov til at spille og udforske alle hjørner af Bowies repertoire, og nu arbejder vi grundigt med stemningen og detaljerne i musikken, selvfølgelig med ydmyghed og respekt for ånden i Bowies musikalske univers, fortæller forsanger Michael Saxe og fortsætter:
– Vi vil hylde Bowies enestående musikalske arv. Vi vil levere en helstøbt musikalsk oplevelse for Bowie-fans. Vi glæder os enormt! Til at stå på scenerne, og til at møde publikum! Til at spille Bowies magiske musik!

Ny Bowie-oplevelse
the BOWIE tribute ser frem til at dele denne hyldest med fans og entusiaster på tværs af generationer, når bandet ruller på landevejen i 2019 parat til at fyre den af på scenerne rundt omkring i landet. Og hvert show byder på en ny Bowie-oplevelse med numre fra hele Bowies
karriere.
Foruden Michael Saxe i front tæller bandet de 5 musikere Christina Lecocq (vokal), John Kenneth (guitar), Morten Hall (bas), Finn Markwardt (keyboards) og Lars Bertelsen (trommer), der alle i de sidste 6 år har fejret og hyldet Bowies musik som tidligere medlemmer af Best of Bowie. Bag mixerpulten sidder intet mindre end en dansk legende – lyd-troldmanden Peter Brander, der sørger for den eminente lyd, som strømmer ud i publikums ører.

Share:
COPYRIGHT © theBOWIEtribute 2018