Musikens Hus, Göteborg

15. marts 2024
19:00
Djurgårdsgatan 13, 414 62 Göteborg, Sverige
Musikens Hus, Göteborg
Musikens Hus, Göteborg
the BOWIE tribute

THE BOWIE TRIBUTE (DK) – A BOWIE CELEBRATION

Musikens Hus skriver:
Vi har återigen bokat vårt favoritband från Danmark, de har spelat för fullt hus här tidigare, dock inträffade sista spelningen under covidperiod och vi kunde bara sälja ett fåtal biljetter.
Nu har ni chansen igen – boka biljett i tid!

Välkommen till en upplevelse av de eviga Bowie hitsen – Rebel Rebel, Let’s Dance, Starman, China Girl, Under Pressure och naturligtvis Ziggy Stardust och många fler – när det danska Köpenhamnsbaserade tribute band – the BOWIE tribute, hyllar David Bowies musikarv med kärlek, respekt och internationell närvaro, live från scener i Danmark och runt om i Skandinavien.

the Bowie tribute spelar låtar från David Bowies fantastiska katalog, med nerv och stor känsla – låtar som för alltid förändrade den samtida synen på pop- och rockmusik. Bandet hyllar en musikalisk ikon – David Bowie – med entusiasm och kärlek!

the BOWIE tribute – med ett internationellt sound och röst, med den karismatiske sångaren och frontmannen Michael Saxe Bjørn – levererar magiska, kraftfulla och stämningsfulla live versioner av Bowies legendariska låtar med stor autenticitet, energi och närvaro.

Kom med, ​och få en genuin och extra ordinär Bowie-upplevelse!

the BOWIE tribute:
Michael Saxe Bjørn – Lead vocal & guitar,
Ruja Fanny Maanebye – Backing vocals,
Frank Larsen- Bass,
John Kenneth – Guitar
Lars Bertelsen – Drums
Søren Moos Kühle & Finn Markwardt – Keyboards and piano.

Læs og se mere på Facebook – og se vores videoer her på vores WEBSITE eller på Youtube

Share:
COPYRIGHT © theBOWIEtribute 2018