Dragør Havnefest

9. august 2019
22:00
Dragør Havn, 2791 Dragør
Dragør Havnefest
Dragør Havnefest
the BOWIE tribute

the BOWIE tribute på Dragør Havnefest 2019

Det danske David Bowie-tributeband the BOWIE tribute hylder David Bowies musikalske arv med respekt, kærlighed, energi og begejstring på havnen i Dragør fredag 9. august 2019 foran et med garanti feststemt publikum på havnen i Dragør
NB: Denne koncert er offentlig med gratis adgang

Med karismatiske og velsyngende Michael Saxe i front for et dedikeret og velspillende band går det nye, danske tributeband the BOWIE tribute på scenen og vælter Rådhuspladsen med magiske, kraftfulde og stemningsmættede versioner af Bowies legendariske sange. Ægte begejstring og kærlighed til David Bowies musikalske univers gennemstrømmer bandets sjæl, når bandet holder Bowies minde og musikalske arv i live.

the BOWIE tribute – a GENUINE Bowie experience

Ydmyghed og respekt
– Jeg glæder mig helt vildt til at spille på Rådhuspladsen i København til Copenhagen Pride! Det er en ære at få lov til at spille og udforske alle hjørner af Bowies repertoire, og nu arbejder vi grundigt med stemningen og detaljerne i musikken – selvfølgelig med ydmyghed og respekt for ånden i Bowies musikalske univers,
fortæller forsanger Michael Saxe og fortsætter:
– Vi vil hylde Bowies enestående musikalske arv. Vi vil levere en helstøbt musikalsk oplevelse for Bowie-fans. Vi glæder os enormt! Til at stå på scenen, og til at møde publikum! Til at spille Bowies magiske musik!

Foruden Michael Saxe i front tæller bandet de 5 musikere Christina Lecocq (vokal), John Kenneth (guitar), Morten Hall (bas), Finn Markwardt (keyboards) og Lars Bertelsen (trommer), der alle i de sidste 6 år har fejret og hyldet Bowies musik som tidligere medlemmer af Best of Bowie.

the BOWIE tribute er:
Michael Saxe (lead vokal)
Christina Lecocq (vokal)
John Kenneth (guitar og vokal)
Morten Hall (bas)
Finn Markwardt (keyboards og vokal)
Lars Bertelsen (trommer)
Peter Brander, Mediasound (lyd)
Share:
COPYRIGHT © theBOWIEtribute 2018