Kulturium

4. oktober 2024
20:00
Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg
Kulturium, Ishøj Musikteater
Kulturium
the BOWIE tribute

THE BOWIE TRIBUTE

– en kærlighedserklæring til Bowie

Oplev de udødelige hits – Rebel Rebel, Let’s Dance, Starman, China Girl, Under Pressure samt selvfølgelig Ziggy Stardust og mange flere – når the BOWIE tribute med international lyd og klasse hylder David Bowies musikalske arv med kærlighed, energi og begejstring live fra scenekanten i Kulturium Musikteater.

 

Skulder ved skulder står publikum forventningsfulde i den tætpakkede koncertsal. Lyset dæmpes, og lyden af et damptog fylder rummet: Danske the BOWIE tribute dukker ud af røgen på scenen til de insisterende rytmer og toner af David Bowies ikoniske sang Station to Station. Forsangerens vokal holder publikum i et jerngreb – Bowie fylder rummet, hvis man lukker øjnene, er han der selv.
the BOWIE tribute – med karismatiske og velsyngende forsanger Michael Bjørn i spidsen – leverer magiske, kraftfulde og stemningsmættede versioner af Bowies legendariske sange med energi, nærvær og autenticitet. Europas bedste bud på et Bowie-tribute band spiller med nerve og stor indlevelse sange fra David Bowies enorme katalog af udødelige numre – sange, der for altid forandrede samtidens syn på pop- og rockmusik.

Bandet hylder et musikalsk ikon – David Bowie – med begejstring og kærlighed!

Bandet er: Michael Bjørn (vokal og guitar), Ruoya Fanny (vokal/kor), Frank Larsen (bas), Lars Bertelsen (trommer), Finn Markwardt (keyboards) og John Kenneth (guitar) – som gennem de seneste 10 år sammen har hyldet Bowie på små og store scener, på festivaller og klubber i Danmark, Sverige og Tyskland.

Pressen
Musikmagasinet GAFFA skriver:
”Forsanger Michael Saxe Bjørn får et naturligt fokus, for her er det HAM, ”som er” Bowie – eller noget, der ligner. Det bliver gjort så fint, nogen gange ligefrem underspillet, og med dyb respekt for det foreliggende materiale. Ind i mellem kunne et par lukkede øjne godt snyde, for ”er det ikke…?”

Fans på Facebook
“SÅDAN!! I er så vilde!!!!!!” – Line Strecker
“Sikken en oplevelse – klart det bedste Bowie band i Danmark uden sammenligning!!” – Kit Bettina Mølgaard
“He’s a truly amazing talent and Denmark is one lucky country” – Seen Lee Robinson om lead vokalist Michael Saxe
“Vi hørte jer i går for første gang – og det bliver ikke sidste! I er SÅ dygtige, og I har en fed energi. Tak tak tak!” – Lena Kjer Steffensen
“Fantastisk koncert!” – Thomas Magnusson
“Fabulous!” – Jane White
“Awesome!” – Suzanne Franklin

Nummererede siddepladser i cafeopstilling. Billet 195 kr.

the BOWIE tribute:
Michael Saxe (lead vokal)
Ruoya Fanny (vokal)
John Kenneth (guitar og vokal)
Frank Larsen (bas)
Finn Markwardt (keyboards og vokal)
Søren Moos Kühle (keyboards og vokal)
Lars Bertelsen (trommer)

Læs og se mere på Facebook – og se vores videoer her på vores WEBSITE eller på Youtube

Share:
COPYRIGHT © theBOWIEtribute 2018