Kulturmaskinen – Odense

14. januar 2023
20:00
Farvergården 7, 5000 Odense
Kulturmaskinen
Kulturmaskinen – Odense
the BOWIE tribute

the BOWIE tribute på Kulturmaskinen i Odense – autentisk, ægte, og stærkt vanedannende

the BOWIE tribute er Danmarks – og måske Europas – bedste bud på et tribute-band, der hylder legenden David Bowie og hans musik. Når bandet tænder for motoren og starter godstoget, så er det som at høre mesteren selv: Autentisk, ægte, og stærkt vanedannende – Bowie er i rummet!

Skulder ved skulder står publikum i den tætpakkede koncertsal. Lyden af et godstog fylder rummet, og danske the BOWIE tribute indtager scenen til tonerne af Station to Station: “The return of The Thin White Duke – throwing darts in lovers eyes” skærer gennem luften. Bandets tunge beat og forsanger Michael Saxes vokal holder publikum i et jerngreb. Bowie fylder rummet – hvis man lukker øjnene, er han der selv.

I 2020 fejrede the BOWIE tribute David Bowies 50 års jubilæum som albumkunstner. Og bandet fortsætter fejringen, når musikerne hylder Bowies fantastiske og fascinerende musikalske univers gennem mere end 50 år.

the BOWIE tribute er grundigt forberedt, guitarstrengene er stemt, trommestikkerne poleret og mikrofonerne er tændt: Glæd dig til en velspillet, gennemarbejdet og helt igennem professionel performance, når bandet går på scenen! Sætlisten byder på udødelige Bowie-hits som Let’s Dance, Under Pressure, Starman, Life On Mars og Ziggy Stardust – for ikke at glemme 1984, Station To Station, Hello Spaceboy, Lazarus, Wild Is The Wind – og mange flere ikoniske numre fra Bowies hånd.
the BOWIE tribute leverer – med forsanger Michael Bjørn i spidsen – den ultimative BOWIE-oplevelse med stort nærvær og autenticitet. Danmarks – og måske Europas – bedste bud på et tribute band spiller med nerve og stor indlevelse sange fra David Bowies enestående produktion, der på mange måder forandrede samtidens syn på pop- og rockmusik.
Musikmagasinet GAFFA skriver:
”Forsanger Michael Saxe Bjørn får et naturligt fokus, for her er det HAM ”som er” Bowie – eller noget, der ligner. Det bliver gjort så fint, nogen gange ligefrem underspillet, og med dyb respekt for det foreliggende materiale. Ind i mellem kunne et par lukkede øjne godt snyde, for ”er det ikke…?”
Det må have krævet timer alene på badeværelset for at få stemmen så tæt op ad Bowies unikke vokal ”

Fans på Facebook
“SÅDAN!! I er så vilde!!!!!!” – Line Strecker
“Sikken en oplevelse – klart det bedste Bowie band i Danmark uden sammenligning!!” – Kit Bettina Mølgaard
“He’s a truly amazing talent and Denmark is one lucky country” – Seen Lee Robinson om lead vokalist Michael Bjørn
“Vi hørte jer i går for første gang – og det bliver ikke sidste! I er SÅ dygtige, og I har en fed energi. Tak tak tak!” – Lena Kjer Steffensen
“Fantastisk koncert!” – Thomas Magnusson
“Fabulous!” – Jane White
“Awesome!” – Suzanne Franklin

 

the BOWIE tribute:
Michael Saxe (lead vokal)
Christina Lecocq (vokal)
John Kenneth (guitar og vokal)
Morten Hall (bas)
Finn Markwardt (keyboards og vokal)
Lars Bertelsen (trommer)
Peter Brander, Mediasound (lyd)

Læs og se mere på Facebook – og se vores videoer her på vores WEBSITE eller på Youtube

Share:
COPYRIGHT © theBOWIEtribute 2018