PALLADIUM, Malmö

4. november 2022
19:00
Södergatan 15, Malmö
Palladium
PALLADIUM, Malmö
the BOWIE tribute

Danske the BOWIE tribute fejrer 50 år med ikonisk Bowie-album:

ZIGGY STARDUST Celebration Tour 2022

Danska the BOWIE tribute firar att det nu är 50 år sedan David Bowie släppte ett av sina mest kritikerrosade album – ” Ziggy Stardust”. Upplev odödliga hits som ”Five Years”, ”Moonage Daydream”, ”Soul Love”, ”Starman”, ”Rock n’ Roll Suicide” och självklart titelnumret ”Ziggy Stardust” från just det albumet – samt många andra monsterhits från Bowies universum, som för alltid förändrade pop- och rockmusiken

 

Hyllningen är fortsättningen på en rad firande – 2020 firade the BOWIE tribute David Bowies 50 årsjubileum som låtskrivare och artist och året efter 50 årsjubileet för albumet ”Hunky Dory”.

The BOWIE tribute levererar, med sångaren Michael Saxe Bjørn i spetsen, den ultimata Bowieupplevelsen, med stor närvaro och autenticitet. Ett av Skandinaviens – och kanske Europas – bästa bud på ett tributeband som med nerv och stor inlevelse, spelar låtar från David Bowies fjärde album, en platta, som på många sätt förändrade samtidens syn på pop- och rockmusik. The BOWIE tributes kompetenta musiker har gjort det till sin mission att hålla Bowies musik och arv levande live, på scener i Danmark och Skandinavien.

Musikmagasinet GAFFA recencerar och skriver:
”Sångaren Michael Saxe Bjørn får ett naturligt fokus, för här är det HAN ”som är” Bowie – eller något, som liknar. Det är gjort så fint, några gånger nästan nedtonat, med djup respekt för materialet. Emellanåt kan ett par stängda ögon bedra – ”¨är det inte….?” Det måste ha krävt timmar ensam i badrummet för att låta så likt originalet och Bowies unika röst”.

The BOWIE tributes kompetenta musiker har gjort det till sin mission att hålla Bowies musik och arv levande – live på scener i Danmark och Skandinavien.

Läs mer: Facebook / WEBSITE / Youtube

the BOWIE tribute
Michael Saxe (lead vocals and guitars)
Ruoya Fanny (vocals)
John Kenneth (electric guitars)
Morten Hall (electric bas)
Frank Larsen (keyboards and vocals)
Lars Bertelsen (drums)
Peter Brander, Mediasound (sound engineer)

Læs og se mere på Facebook – og se vores videoer her på vores WEBSITE eller på Youtube

Share:
COPYRIGHT © theBOWIEtribute 2018